Termék részletek


Advent a csodás Melkben -buszos zarándoklat

Raktárkészlet: 46 db
Advent a csodás Melkben -buszos zarándoklat
14 900 Ft
Időpont: 2019. December 8.
Utazás: busszal egynapos út
Ellátás: önellátó
Részvételi díj: 14.900 Ft / fő + 14 Euro belépőjegy
A részvételi díj nem tartalmazza: az ellátást, a baleset- betegség- és poggyászbiztosítást, amelynek megkötése kötelező!
  • Melk egy idilli osztrák kisváros mesés környezetben, amelyet egyszer mindenkinek látni kell.A Melki apátság kulturális és spirituális központ is egyben, csodálatos természeti tájba ágyazva, világhírű kolostori könyvtárral, pompás díszítésű templommal, felbecsülhetetlen egyházi kincsekkel és hatalmas angol parkkal.A téli időszakban a város utcáit mindig hó borítja, és az adventkor karácsonyi vásár várja az odalátogatókat. A város utcáin tett séták a régi karácsonyok melengető emlékeit idézik fel. A vásárban színvonalas kézműves termékeket lehet vásárolni, és egy finom forralt bor társaságában megcsodálhatjuk a város karácsonyi fényeit, valamint átélhetjük a város békés, idilli hangulatát.
    Utazás busszal Melkbe a Blaha Lujza térről. Indulás 06:00-kor, érkezés Melkbe 10:00 körül. 10:30-tól csoportos vezetés az apátságba, (az apátság csak a Mária Út zarándokainak a részére lesz megnyitva.) 13:00 órakor Szentmise a Maria Himmelfahrt/ Melk Plébániatemplomban. Délután fakultatív programként 14 órától adventi koncert az apátságban vagy szabadprogram az adventi vásárban. 17:00-kor indulás Budapestre.
  • Raktárkészlet
    46 db
    Cikkszám
    14
Webáruház készítés