Termék részletek


Zarándoklat a vörsi betlehemhez

Raktárkészlet: 30 db
Zarándoklat a vörsi betlehemhez
9 900 Ft
Tervezett program:
Zarándoklatunk állomásai a Kaposvári Egyházmegye területén találhatók. Nagy örömünkre szolgál, hogy a program fővédnökségét Varga László a Kaposvári Egyházmegye püspöke, és a Kaposvári Egyházmegye vállalta!
Utunk első kiemelkedő látnivalója Andocs lesz. Az idén teljesen felújított kegytemplom, hazánk egyik legrégebbi, és legismertebb búcsújáró helye. Nem hagyhatjuk ki az egyedül álló Mária-ruhák Múzeumát sem, ahol egy 200 darabos gyűjteményt láthatunk, amely a 700 éves Mária szobor öltöztetését szolgálja. Amennyiben időnk engedi ellátógatunk Zamárdi - Kisboldogasszony templomba. Rövid templomi látogatás után szabadidő, étkezési lehetőséggel.
Utunk célállomása Vörs, ahol idén 71. alkalommal állítja fel a falu apraja-nagyja a világ legnagyobb templombelsőben megcsodálható betlehemét. A 14 órakor kezdődő szentmise után ünnepi műsorral kedveskednek az idelátogató vendégeknek, zarándokoknak. Hazafelé Siófokon lesz egy rövid megállónk, ahol az adventi vásárban forralt borozással zárjuk napunkat.
 • Időpont: 2019 december 15 advent 3. vasárnapja

  Utazás: autóbusszal, lelki vezetővel

  Ellátás: egyénileg

  Részvételi díj: 9.900 Ft/fő, amely tartalmazza az utazást, - és lelkivezetést. A részvételi díj nem tartalmazza a belépőjegyek árát, adományok összegét.

  Indulás: 7.30 Budapest - Blaha Lujza téri parkoló
 • Raktárkészlet
  30 db
  Cikkszám
  19
Webáruház készítés